Kwaliteit, service en garantie

Een goede service staat bij ons centraal. Wij willen dat jij tevreden bent met jouw bestelling en de daarbij behorende service. Goedgemerkt heeft de garantie: niet goed, geld terug!
 
Onze labels zijn van de allerbeste kwaliteit en dat merk je direct! Je ziet ze overal, omdat ze blijven zitten die oersterke labels van Goedgemerkt. De labels zijn getest door moeders en goed bevonden voor jullie kinderen. 
De grondstoffen voor onze producten zijn zorgvuldig uitgezocht en komen vanuit diverse producenten uit het buitenland. Zo kunnen we de kwaliteit garanderen. We zetten er niet voor niets onze naam op!
 
Onze Plaklabels zijn vaatwasser- en magnetronbestendig en de Kledinglabels zijn wasmachine en droger veilig. En met een korte levertijd heb je jouw persoonlijke labels snel in huis.
 
Mocht de kwaliteit van de producten niet aan de verwachtingen voldoen, stuur ons dan gerust een mail aan info@goedgemerkt.nl 
met daarin duidelijk het ordernummer en de mededeling dat je een klacht hebt. Wij zorgen dan voor de passende oplossing!

Als je nog vragen hebt, neem dan beslist contact op.