Labeltips

Wat zet je op je labels? 
 De spullen van je kinderen terugvinden gaat een stuk gemakkelijker met de juiste informatie op de labels. Daarom raden wij aan eigenlijk altijd de naam en een telefoonnummer of e-mailadres op de labels te vermelden. Mochten de spullen dan onverhoopt in andermans tas eindigen, kunnen die ouders je simpelweg bellen of mailen.
 
Wanneer je op onze labelontwerper je gepersonaliseerde labels maakt, heb je de optie om de tweede regel in te vullen, dit geldt voor al onze labels, behalve bij de mini Plaklabels en de Kledinglabels met maar 1 regel tekst.
 
En wat niet? 

 Let op dat als je een adres noteert, je dit niet doet op je sleutelbos.
 
Een eigen ontwerp is herkenbaar!
Je kunt een eigen ontwerp maken, waardoor jouw kind(eren) hun eigen spullen nog makkelijker herkennen, ook als ze nog niet kunnen lezen! Door een GoedgeMERKje in je ontwerp te plaatsen, hebben zij een extra herkenningspunt. Natuurlijk helpen de lay-out, het lettertype en de grote van het lettertype daar ook aan mee. En de keuze is reuze!  
 
 hier kun je een filmpje bekijken over de labelviewer: http://youtu.be/Icua76oBnf0
 
Voor oudere kinderen en volwassenen
Je kunt ook voor kiezen voor géén merkje en een onopvallend ontwerp. Wij blijven nieuwe mogelijkheden toevoegen en zo zijn wij ook druk bezig met de mogelijkheden voor neutralere ontwerpen. Onze transparante Plaklabels en de Mini Naamstickers zijn niet zo opvallend, handig voor als je subtiel je spullen wilt merken.
 
Wat je ziet is wat je krijgt! 
Voor alle labels die je maakt met de labelontwerper geldt: wat je ziet is wat je krijgt! Zoals jij het ingeeft, gaan wij de labels voor je maken. Zo kom je achteraf niet voor verrassingen te staan.
 
 
Als je nog vragen hebt, neem dan beslist contact op.